SÈNIOR MASC. CN TÀRREGA B 55/49 SICORIS VERMELL.

Mal inici de la segona volta per al Sicoris Vermell al caure a la pista del CN Tàrrega B.

JORNADA: 14 CATEGORIA: C.T. SÈNIOR MASC.

VERGE, E. 2

Un partit marcat per les baixes importants dels nois de la Bordeta, que tot i així van competir fins al final. Un partit amb poc encert, marcat per les defenses dels dos equips, on cap dels dos podia obrir escletxa en el marcador i l’intercanvi de cistelles era la tònica dominant. Al descans diferència mínima per als locals pel resultat de 29-27. A la represa els de vermell van sorprendre als de casa i van capgirar l’electrònic i es van situar 6 punts per sobre. Però un parcial de 10-1 amb 3 minuts feia que els de casa iniciessin amb avantatge l’últim quart. En el definitiu quart, el Sicoris va aconseguir ficar-se per davant, però l’intercanvi de ciselles va afavorir als locals que es van emportar el partit pel definitiu 55-49.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.