TERCERA CAT. ROCA BORRÀS CAPPONT 62/69 LA SALLE MANRESA B.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la primera derrota d’aquesta segona volta en caure a casa contra la Salle Manresa.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT LA SALLE MANRESA B

DATA DEL PARTIT 03-02-2019   TERCERA CAT.

MARTI

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la primera derrota d’aquesta segona volta en caure a casa contra la Salle Manresa en un partit que van començar dominant els visitants. Als de casa els va costar trobar opcions clares durant els primers minuts, però tot i això el marcador era de 17-21 pels manresans.

Al segon quart els de gris van augmentar la intensitat defensiva i això els va permetre remuntar el marcador i posar-se per davant 34-32 a la mitja part.

A la represa els de casa van seguir igual, un bon inici de 3r quart els posava 8 punts a dalt que van acabar sent 10 gràcies a un triple sobre la botzina. Així doncs s’arribava al darrer període 55-45.

Aquest va començar amb un parcial de 0-9 pels visitants que tornaven a igualar el matx. Als locals els costava anotar i darrera permetien segones i terceres opcions que els de Manresa no van desaprofitar per endur-se la victòria.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.