JÚNIOR NIV.A. ROCA BORRÀS CAPPONT 71/36 COPISTERIA PAPERS CB BELLPUIG.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova victòria al derrotar al Copisteria Papers CB Bellpuig.

SALCEDO 18

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova victòria al derrotar al Copisteria Papers CB Bellpuig en un partit que va estar marcat pel gran inici dels de gris, una gran defensa acompanyada de bones transicions posaven un 20-4 al acabar el primer quart.

Al segon va ser quan els visitants van entrar al partit i es van començar a sentir còmodes davant, intentant que els de casa no marxessin més del marcador. A la mitja part s’arribava 41-21.

A la represa, els de Cappont van intentar copsar el mateix ritme del primer quart i així ho van fer, parcial de 16-5 que deixava un 57-26 per al darrer període. Aquest va ser un tràmit, intercanvi de cistelles en ambdós costats deixaven el 71-36 final.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.