CADET MASC. PARDINYES 32/56 SICORIS.

Victòria del cadet Sicoris davant el Pardinyes al primer partit de la segona volta de la lliga territorial cadet.

XAVI TAMARIT 7 MASICH
Victòria del cadet Sicoris davant el Pardinyes al primer partit de la segona volta de la lliga territorial cadet. Els vermells van sortir molt ficats en defensa, amb ganes de tornar a competir després de un mes i mig parats… tot i que l’encert al principi no els acompanyà la forta defensa va fer que Pardinyes anotés amb contagotes. El segon quart però l’encert dels visitants va aumentar alhora que es mantenía la defensa cosa que originà que el Sicoris orbís escletxa en el marcador just abans del descans. Amb la represa Pardinyes va reaccionar arrivant a retallar la distància fins als 12 punts, el Sicoris però va tornar a tancar la seva cistella al últim quart concedint únicament un punt. Amb el 32-56 final el Sicoris recupera l’average perdut a la primera volta.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, CADET, LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.