SÈNIOR A MASC. PAVIMENTS LA NOGUERA 2015 CB BALAGUER B 85/53 SICORIS BLANC.

El partit va començar travat pels visitants que no van sortir prou concentrats. A partir del segon quart els de Lleida van reaccionar amb bon joc ofensiu i una defensa molt intensa.

Nova derrota del Sicoris Blanc.

El partit va començar travat pels visitants que no van sortir prou concentrats. A partir del segon quart els de Lleida van reaccionar amb bon joc ofensiu i una defensa molt intensa i van aconseguir guanyar el parcial i remuntar una mica el marcador. Tot i això el mal primer període els va fer estar per darrere tot el partit.

A la represa els locals van pujar el ritme i els de Lleida van anar mantenint-se dins del matx barrejant minuts bons amb moments de caos. Finalment l’avantatja va ser massa i els visitants van baixar els braços, cosa que van aprofitar els locals per tancar el partit amb un parcial de 9-0 i endur-se la victòria.

Tot i la derrota el partit va deixar bones sensacions i ha de servir de fonament per la segona volta de la lliga.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.