SÈNIOR MASC. VILAMU-TORANESA CB TORÀ 60/63 SICORIS VERMELL.

Victòria soferta del Sicoris Vermell enfront del CB Torà, que permet als nois de la bordeta disputar la copa federació del 24 al 27 de gener.

JORNADA: 13 CATEGORIA: C.T. SÈNIOR MASC.

JOUNOU PUIG, O. 3

El partit va començar malament per als visitants. Poca intensitat en defensa, i atacs mal organitzats permetia als locals agafar avantatja en el marcador al final del primer període (22-14). Aquesta dinàmica es va mantenir en el segon quart, els de casa imposaven el seu ritme lent i anaven augmentant la distància, fins a la màxima de 16 punts a la meitat del segon quart. Els de vermell van disminuir mínimament el desavantatge, i a la mitja part perdien de 13 punts (39-26). A la represa va haver-hi un canvi d’actitud per part dels nois de Sicoris. Un canvi defensiu feia que els de Torà no anotessin amb tanta facilitat, i això permetia augmentar el ritme als visitants i entrar en el partit. Al final del tercer període la diferència era de 6 punts (51-45). Un últim quart d’infart feia que els locals obrissin distància de 9 punts a l’inici, però mica en mica els del Sicoris vana anar reduint, fins a col·locar-se a un punt per sota. Un parell de males accions els impedia capgirar l’electrònic, però la bona defensa evitava que els de casa poguessin anotar. A falta de poc més d’un minut el marcador va canviar, i els de vermell van saber mantenir la mínima distància per emportar-se el partit per 60-63.

Aquesta setmana els nois del Sicoris Vermell disputaran la copa federació. El dilluns 21 es sabrà qui serà el seu rival en els quarts de final.