SÈNIOR MASC. SICORIS VERMELL 57/58 CB CALAF.

Partit vibrant el que es va viure al Martin Cano, que no es va decidir fins a la botzina final.

JORNADA: 11 CATEGORIA: C.T. SÈNIOR MASC.

PUIG, O. 4 GOYA 2

El Sicoris Vermell rebia al Calaf, líder invicte de la categoria, en el penúltim partit de la primera volta, i en joc poder entrar a cops per als locals. El partit va ser molt igualat durant els 40 minuts, els de vermell van començar manant en l’electrònic, una defensa molt agressiva i rapides transicions permetia als de Lleida començar davant en el marcador, però els de Calaf van demostrar perquè van primers i no es van desenganxar en el marcador en cap moment, inclús es van col·locar per davant a les acaballes del primer quart. Però dos triples seguits dels locals feia que els de casa manessin 20-15 al final del primer quart. En el segon quart la tònica va ser la mateixa, i en els últims minuts els de fora es posaven a 1 punt per sota, però dos bones jugades feia que al descans el marcador fos de 36-31. A la represa els visitants van ser capaços de capgirar el marcador, un quart molt pobre en anotació per les dos bandes (5-11) feia que el Calaf inicies l’últim quart amb un avantatge mínim (41-42). En l’últim període les alternances van ser continues, fins que a falta d’1:30 per al final, els visitants obrien una escletxa de 6 punts que semblava definitiva, però els de casa amb 30s aconseguien ficar-se un punt per sota. Un últim minut vibrant, amb imprecisió dels dos equips, i un tir fallar sobre la botzina dels nois de Sicoris, feia que la victòria anés cap a Calaf.
Desprès d’aquesta derrota, el Sicoris Vermell necessita la victòria en l’últim partit de la primera volta per entrar a la copa federació i no allunyar-se dels primers llocs de la categoria.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.