JUNIOR NIV. A. ROCA BORRÀS CAPPONT 73/57 BC MORABANC ANDORRA B.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la primera victòria en aquest 2019 després d’imposar-se a l’equip andorrà en un partit que va començar molt igualat.

MOREIRA

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la primera victòria en aquest 2019 després d’imposar-se a l’equip andorrà en un partit que va començar molt igualat. Els visitants van sortir molt forts, intentant imposar el seu ritme, però ràpidament els de casa van entrar al partit.

A la mitja part es va arribar 38-33 pels de casa, i a tònica durant el tercer quart va ser la mateixa de la primera meitat, els locals intentant obrir una escletxa en el marcador però els andorrans sabien respondre. Tot i així, l’inici en el darrer quart dels del barri de Cappont va ser molt contundent. Un parcial de 10-0 va augmentar la diferència fins als 18 punts sentenciant així el partit.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.