TERCERA CAT. J/11. ROCA BORRÀS CAPPONT 72/74 BARBERIA DORIAN ALCARRAS.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota al caure aquesta vegada davant el CB Alcarràs en un partit que va començar força igualat.

SALCEDO, O 2 SANCHEZ

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota al caure aquesta vegada davant el CB Alcarràs en un partit que va començar força igualat. Els visitants ja es van ficar en zona al primer quart, però els de gris van començar força endollats des de la llarga distància convertint 4 triples al primer quart. Tot i això, els visitants aconseguien anotar amb facilitat gràcies a les segones i terceres opcions, es feien molt forts dins de la pintura i es va arribar a la mitja part 31-38 pels d’Alcarràs.

A la represa, els locals van intentar reduir distancies en el marcador, però cada vegada que els de gris s’atansaven, els visitants anotaven des de la llarga distància. El parcial va ser de 23-22.

Durant el darrer període la igualtat va ser màxima, els de casa van arribar a empatar el partit a 72 però durant el darrer minut els de blau van aconseguir anotar i posar el 72-74. Els de cappont van tenir la última acció, força polèmica, que no va voler entrar.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.