TERCERA CAT. J/8. AGROPIENSO MARCO OBRA PUBLICA CB BINEFAR ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota en la competició al caure a la pista del CB Binefar en un partit que els locals van saber dominar de principi a fi.

MARQUES 8

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota en la competició al caure a la pista del CB Binefar en un partit que els locals van saber dominar de principi a fi. Els de casa van sortir més endollats i en canvi als de gris l’anella se’ls va fer petita des del primer quart, moment en que el marcador reflectia un 18-10 pels locals.

Tot i això, els de gris no es van fer enrere i durant el segon quart van endurir la defensa deixant als de casa en tan sols 7 punts. A la mitja part s’arribava 25-20.

El tercer quart va ser força similar al primer, als de Cappont els costava anotar i per contra el Binefar va ser capaç d’obrir una escletxa de 15 punts que es va acabar mantenint fins al resultat final.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.