SEGURA 2 PUIG, J. 5
RODRIGUEZ 15 BARRULL 10
CITOLER 2 RIUS 14
TORN 4

El partit va començar de cara per als locals, que desprès d’un primer quart molt igualat, en els últims 3 minuts van obrir escletxa de 5 punts per finalitzar el primer període, i aquest avantatge es va augmentar fins a 10 punts a la meitat del segon. En aquest moment els de vermell van augmentar la intensitat defensiva i també van augmentar el ritme de joc en atac, i un parcial de 3-19 feia que es capgirés l’electrònic abans del descans (26-32). A la represa els de casa van reduir diferències fins a col·locar-se un punt per sota, però els visitants van tornar a fer un parcial de 3-14 en 5 minuts que feia que s’obrís diferència en el marcador al finalitzar el tercer quart (39-51). En l’últim període el domini del Sicoris va ser total, tant en atac com en defensa, i un parcial de 12-28 en aquest quart tancava el partit amb el marcador final de 51-79.

Amb aquesta victòria els nois de Sicoris vermell marxen de vacances de nadal amb un balanç de 7 victòries i 3 derrotes, i en el proper partit rebran el líder invicte de la categoria.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.