SÈNIOR MASC. J/10. SICORIS VERMELL 62/69 CENG MOBLES LLOBET.

Derrota a casa del Sicoris Vermell. Un partit que en atac va començar travat per les bones defenses dels dos equips, cap dels dos aconseguia obrir escletxa en el marcador, i al final del primer període el resultat va ser de 13-10.

Derrota a casa del Sicoris Vermell.

Un partit que en atac va començar travat per les bones defenses dels dos equips, cap dels dos aconseguia obrir escletxa en el marcador, i al final del primer període el resultat va ser de 13-10. En el segon quart els d’Artesa de Segre van augmentar el ritme en atac i es van mantenir sòlids en defensa, sortien ràpids al contraatac i els locals no entraven al partit. Al descans el marcador era de 24-31. A la represa els de vermell van començar a anotar amb més facilitat, tot i que en defensa seguien fluixos, tot i això van aconseguir empatar el partit, però un triple en els últims atacs feia que els visitants comencessin l’últim quart amb 3 punts d’avantatge (46-49). En l’últim període els de fora van saber mantenir la mínima distància que tenien i es van endur el partit per el resultat final de 62-69.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.