JÚNIOR. J/10. ROCA BORRÀS CAPPONT 80/75 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES LLEIDA NEGRE.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una altra victòria al derrotar aquesta vegada al Pardinyes Lleida Negre en un partit que va estar força igualat fins al final.

SALCEDO 24

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una altra victòria al derrotar aquesta vegada al Pardinyes Lleida Negre en un partit que va estar força igualat fins al final. Els de gris intentaven portar la capdavantera i obrir una escletxa al marcador però ràpidament els visitants responien amb contundència. El primer quart va acabar 26-22 amb una gran demostració des de la llarga distància, i es que entre els dos equips es van veure 26 triples durant el partit, 13 per cap.

Al segon quart però, van disminuir percentatges i el tanteig va ser de 19-16, arribant al descans 45-38 pels de casa.

A la represa els visitants van endurir la defensa i es van endur el parcial 11-13, i van seguir picant pedra fins a capgirar el marcador i posar-se per davant. Tot i això, els de casa no es van fer enrere i van saber jugar amb calma els minuts finals enduent-se d’aquesta manera la novena victòria de l’any.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.