PUIG, J.
VIVÓ, C.
TORN 5
PUIG, O. 15

El partit va començar favorable per als visitants, un bon inici els va fer agafar ràpidament un avantatge de 12 punts, però els de casa van reaccionar i van reduir diferències en acabar el primer quart (16-22). El segon període va ser molt igualat, les defenses superaven als atacs, i a diferència casi no es va moure al descans (26-33). A la represa els de les Borges van disminuir distàncies i es van col·locar a dos punts dels de vermell, però un bon final de quart permetia tornar a superar la barrera dels 10 punts (40-51). L’últim quart va ser de tràmit, les diferencies es van mantenir i al final el resultat va ser de 50-65 a favor del Sicoris.

5a victòria de la temporada per als nois del Sicrosi Vermell, els quals el pròxim cap de setmana tindran ració doble, divendres al camp del Torrefarrera, i diumenge reben al CENG.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.