JORDÀ BELLET 10 HURTADO 2
KEVIN FERNANDEZ 24
GENÍS GAY 19
MICHAEL MOFUNANYA 5

El ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS disputava la penúltima jornada de la lliga a casa contra el CB Binefar. Tots dos han sortit molt ficats a tots dos cantons des del primer minut de partit i deixava el marcador en un 12-8 favorable als locals. No obstant, la truita s’ha girat completament de cara per als de cappont fins la mitja part del partit a la qual arribaven amb un 62-24, gràcies a unes bones recuperacions en defensa i transicions en atac.

A partir d’aquí el partit ha tornat a la mateixa tònica del primer quart, els locals han començant perdent el 5è quart però han aconseguit donar resposta en els darrers tres quarts, emportant-se així el partit amb un resultat final de 112-73.
Felicitar als dos equips pel joc ofert i la millora per part de tots com a jugadors i com a equip.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, MINI. Guarda el enlace permanente.