JÚNIOR. J/9. PETRO IMR 53/62 CB BALAGUER ROCA BORRÀS CAPPONT

El ROCA BORRAS CAPPONT suma una nova victòria al derrotar aquesta vegada al CB Balaguer en un partit igualat fins al darrer moment.

DEL RIO 2 SALCEDO 25

El ROCA BORRAS CAPPONT suma una nova victòria al derrotar aquesta vegada al CB Balaguer en un partit igualat fins al darrer moment. El matx va començar força favorable per als de gris, molt encertats davant però força tendres darrera feia que s’arribés al final del primer quart 13-19. El segon quart va ser el més pobre pel que fa a l’anotació. Les defenses es van imposar a uns atacs amb poques idees. A la mitja part 23-25 pels de Cappont.

A la represa, els de Balaguer van sortir amb ganes de capgirar el marcador i així ho van fer, enduent-se el quart 11-8 i arribant al darrer període 37-33. Els visitants, van tornar a controlar el rebot i van poder córrer al contraatac amb facilitat, remuntant així el partit i disposant d’un últim llançament per guanyar el partit que no va voler entrar. A la pròrroga, els de gris es van mostrar més sòlids i es van endur el partit 53-62.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.