JÚNIOR. J/8. ROCA BORRÀS CAPPONT 58/42 CB PEÑA FRAGATINA.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la setena victòria d’aquesta temporada al derrotar al CB Peña Fragatina en un partit que va estar força igualat fins a la mitja part.

SALCEDO 15 BETRIAN

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la setena victòria d’aquesta temporada al derrotar al CB Peña Fragatina en un partit que va estar força igualat fins a la mitja part, els de gris intentaven obrir una escletxa al marcador però ràpidament els visitants responien. D’aquesta manera s’arribava 22-21 al descans.

A la represa els de casa van endurir la defensa i van poder córrer amb més facilitat, un fet que els va permetre arribar al darrer quart 42-29. Els locals van saber mantenir la distància i es van endur l’encontre per 58-42.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.