CADET MAS. J/7. TORREFARRERA 17/68 SICORIS.

Victòria del Sicoris cadet davant el Torrefarrera en la setena jornada de la competició.

XAVI TAMARIT   8 MACARRO

Victòria del Sicoris cadet davant el Torrefarrera en la setena jornada de la competició. Els nois de lleida van sortir molt endollats en atac i en defensa, amb una pressió molt alta que dificultà la cirsulació de pilota dels locals i ocasionà moltes pérdues de plita que el Sicoris aprofità per obrir escletxa al marcador ja desde un bon inici. Tan es així que a la fi del primer quart el marcador ja era 7-24 favorable als visitants. Una diferència que només faria que aumentar amb el pas dels minuts fins arribar al 17-68 final.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, CADET, LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.