SÈNIOR MASC. J/7. SICORIS VERMELL 61/47 CB ALPICAT C.

El Sicoris suma una nova victòria davant l’Alpicat C.Els locals van fer una gran primera part, van dominar el rebot, van estar molt seriosos en defensa i això feia que als visitants els hi fos difícil trobar cistella.

PUIG 9

El Sicoris suma una nova victòria davant l’Alpicat C.

Els locals van fer una gran primera part, van dominar el rebot, van estar molt seriosos en defensa i això feia que als visitants els hi fos difícil trobar cistella. En atac hi havia bona circulació de pilota i una bona estadística en llançaments de camp. A la mitja part la diferència era de 19 punts (35-16). La segona meitat va començar amb la màxima diferència del partit per als de casa, que va ser de 21 punts. Però a partir d’aquí, l’Alpicat va portar el ritme del partit. La defensa dels nois de casa va afluixar i els visitants van retallar diferències fins als 10 punts. A partir d’aquí va haver-hi intercanvi constant de cistelles, que va deixar el partit per als locals amb el marcador final de 61-47.

Amb aquesta victòria el Sicoris es posa amb un balanç de 4 victòries i 2 derrotes.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.