JÚNIOR. J/7. HOTEL TERRADETS CB TREMP 62/64 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRAS CAPPONT suma una nova victòria al derrotar aquesta vegada al CB Tremp en un partit igualat fins al darrer segon.

SURIA

El ROCA BORRAS CAPPONT suma una nova victòria al derrotar aquesta vegada al CB Tremp en un partit igualat fins al darrer segon. El matx va començar força favorable per als de gris, molt encertats davant però força tendres darrera feia que s’arribés al final del primer quart 17-23. El segon quart va ser el més pobre pel que fa a l’anotació. Les defenses es van imposar a uns atacs amb poques idees. A la mitja part 30-34 pels de Cappont.

A la represa els de casa van demostrar que es volien endur el partit i van ser capaços de posar-se per davant, el tercer quart acabava 47-44 pels de Tremp, i el darrer començava amb dos triples posant així un màxim avantatge pels de casa 53-44. Quan semblava que els de Lleida no serien capaços de remuntar, van aconseguir recuperar un parell de pilotes, es van fer forts al rebot i es van col·locar 54-53.

Amb el partit altra vegada igualat al màxim, els de gris van saber jugar amb la sang més freda i es van endur el partit 62-64.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.