TERCERA CAT. J/7. ROCA BORRÀS CAPPONT 70/52 CB ALMACELLES “A”.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la segona victòria d’aquesta temporada al derrotar al CB Almacelles en un partit que va començar força de cara pels visitants.

ASENJO 3 IGLESIAS 23

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la segona victòria d’aquesta temporada al derrotar al CB Almacelles en un partit que va començar força de cara pels visitants. Als de gris els costava trobar situacions clares i es que la defensa dels de vermell estava essent molt correcta. Al final del primer quart 13-21 pels visitants.

Tot i això, els de Cappont els hi van tornar el parcial al segon quart. Una defensa molt sòlida no els permetia tenir segones opcions, i tan bon punt es tenia controlat el rebot els jugadors de gris corrien al contraatac amb força lleugeresa. S’arribava 35-32 pels locals a la mitja part.

El tercer quart va ser de tanteig, un parcial escarransit d’11-10 deixava el partit obert per als darrers minuts. Uns minuts en que els de gris van seguir molt seriosos darrera, provocant mals tirs del rival i castigant la precipitació generada. Al final 70-52 pels de casa.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.