PRE-MINI. J/3. CN TÀRREGA 11/49 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El nostre pre-mini s’enfrontava al C.N Tàrrega en el seu tercer partit de la competició. Els nostres jugadors van sortir a la pista molt concentrats i amb ganes de fer les coses bé. Així va ser durant tot el partit aconseguint la primera victòria de la temporada.

BRUNO CANTOS 2

El primer quart va acabar amb un parcial de 0 a 8 a favor dels nostres degut a una bona defensa i a córrer al contraatac fent cistelles fàcils. El segon quart va seguir la mateixa tònica acabant amb un resultat de 0 a 13. Una vegada arribada a la mitja part calia seguir igual per poder emportar-se el partit sense patir. Així ho van fer els nostres jugadors, on es va veure una molt bona versió dels nostres, robant moltes pilotes i molt encertats de cara cistella. El 3r quart va acabar amb un resultat de 2 a 19. La feina ja estava gairebé feta i els nostres es van relaxar una mica en l’últim quart permetent que s’acabés amb el resultat de 9 a 9. El resultat final va ser de 11 a 49

En resum, molt bon partit dels nostres. Cal seguir treballant com fins ara per a poder gaudir d’una bona temporada.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, PREMINI. Guarda el enlace permanente.