JORDÀ BELLET 24 ORTEGA 2
KEVIN FERNANDEZ 12
GENÍS GAY 11
MICHAEL MOFUNANYA

El ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS disputava la setena jornada de la lliga contra el CB Tremp al pavelló municipal de Cappont. Els locals sortien ficats des del primer minut i aconseguien un parcial de 16-7 en aquest primer quart, portant el partit a la mitja part a un resultat de 66-15 gràcies a una intensitat defensiva i encert magnífic en el tercer quart del partit.

Finalment els de cappont s’han acabat emportant un partit disputat i lluitat en molts dels vuit quarts jugats, que aquests han tancat amb un parcial final de 34-4 en els dos últims quarts del partit.
Felicitar tots dos equips per les millores observables i assolides des de la segona jornada fins ara. A seguir treballant nois!.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, MINI. Guarda el enlace permanente.