TERCERA CAT. J/6. ROCA BORRÀS CAPPONT 65/71 SMA BORGES-GARRIGUES.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota al caure aquesta vegada davant el Borges-Garrigues en un partit que va començar força igualat.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT  SMA BORGES-GARRIGUES

DATA DEL PARTIT 04-11-2018   TERCERA CAT.

MILLAN 7

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota al caure aquesta vegada davant el Borges-Garrigues en un partit que va començar força igualat, amb un parcial de 17-20 favorable als de blanc.

Al segon quart, els locals van augmentar la intensitat defensiva fent que als de Borges els costés anotar i es que els de gris es van endur el parcial 15-8, arribant a la mitja part 32-28.

A la represa, la igualtat va ser màxima, cada cistella d’un equip era contrarestada ràpidament per una del rival, finalment els de Cappont es van endur el parcial 17-15.

El darrer quart semblava que seguiria amb la mateixa dinàmica del tercer quart, s’arribava als dos últims minuts amb els locals 6 punts a dalt, però un seguit de pèrdues de pilota els van condemnar a una nova derrota.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.