SÈNIOR MASC. J/4. CB VIVEFRUIT ALCARRAS B 79/71 SICORIS VERMELL.

Partit amb un inici amb una anotació molt alta. Els visitants trobaven tirs amb certa facilitat, però aquests eren contestats ràpidament per l’equip local,

PUIG 11

Derrota del Sicors Vermell contra l’Alcarràs B.

Partit amb un inici amb una anotació molt alta. Els visitants trobaven tirs amb certa facilitat, però aquests eren contestats ràpidament per l’equip local, sobretot amb cistelles de segones opcions, tònica que es va mantenir tot el partit. En el segon quart els de vermell van assolir la màxima diferència a menys de dos minuts per al descans, 15 punts, però un parcial de 10-0 deixava les diferències en 5 punts a la mitja part (37-42). A la represa els nois de Sicoris van estar molt tous en defensa i no van tenir cap actitud per defensar el rebot, cosa que els de casa van aprofitar per anotar amb facilitat, ja fos de segona opció, o superant fàcilment amb l’1×1. Finalment el marcador va ser de 79-71, però deixant males sensacions sobre l’equip de Sicoris.