SOLANA 10 DAGO 4
PASCUAL 14 BARRULL 12
MINGUELL 14 TORN
MARCOS 5 PUIG 5

Mal inici dels de vermell, que feia que els locals agafessin distància en el marcador des de l’inici. Al primer quart va arribar una diferència de 10 punts, que finalment es va quedar en 7 (19-12). En el segon quart els nois de Sicoris van entrar al partit, i endurint la defensa van aconseguir capgirar el marcador. Peró va durar poc, i un parcial de 7-0 en poc més d’un minut tancava la primera part (36-30). La segona meitat va ser un monòleg de l’equip local, els nois de Lleida van deixar de jugar, i mica en mica van anar marxant del partit, cosa que va aprofitar el Bellpuig per anar obrint escletxa en el marcador, gràcies al seu encert exterior (11 triples en tot el partit), per ficar el resultat final de 83-52.

Toca refer-se de la dura derrota per encarar el següent partit, i la resta de temporada.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.