JÚNIOR NIV. A. J/4. ROCA BORRÀS CAPPONT 59/49 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES LLEIDA GROC .

El ROCA BORRÀS CAPPONT torna a la senda de la victòria després de derrotar al Pardinyes Groc en un partit que va estar força iguala

SALCEDO 14

El ROCA BORRÀS CAPPONT torna a la senda de la victòria després de derrotar al Pardinyes Groc en un partit que va estar força igualat durant el primer quart, amb defenses molt toves i gran anotació.

Els de gris al segon quart van augmentar la intensitat defensiva i gràcies a un parcial de 24-4 arribaven al descans 47-27.

A la represa els de Cappont van tornar a afluixar el ritme però no va ser fins al darrer quart quan els visitants ho  van aprofitar i van retallar distàncies fins a col·locar el 59-49 final.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.