TERCERA CAT. J/4. ROCA BORRÀS CAPPONT 61/66 CB CASTELLET.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota al caure aquesta vegada davant el CB Castellet.

SALCEDO, O 7 GONZALEZ

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota al caure aquesta vegada davant el CB Castellet en un partit que va començar força de cara pels visitants amb un parcial de 13-23 en el primer quart, i es que als de casa els costava frenar el joc interior dels de groc.

Al segon quart, el joc dels locals era més fluït, la pilota circulava més ràpid i es trobaven bones seleccions de tir, i gràcies a una dura defensa van tornar a controlar el rebot defensiu i es va arribar a la mitja part 35-39.

A la represa, els visitants van intentar marxar del marcador i es van arribar a col·locar 39-51, però els de gris van tancar el quart amb un parcial a favor de 7-0 que els tornava a posar a tan sols 4 punts 47-51.

Durant el darrer període la igualtat va ser màxima, els de casa es van arribar a col·locar per davant 58-55, però va finalment van ser els visitants qui es van endur el partit gràcies als tirs lliures finals.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.