MINI MASC. J/4. BTB INELECTRIC CB BINEFAR 64/108 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS .

Després d’una jornada de descans el MINI ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS tornava a la competició en un partit en el qual es disputava la primera plaça amb el CB Binefar.

GENÍS GAY 20

Després d’una jornada de descans el MINI ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS tornava a la competició en un partit en el qual es disputava la primera plaça amb el CB Binefar. Els de la província d’Osca van sortir sòlids en atac i van iniciar el primer quart del partit amb un 17-13 a favor seu. A partir d’aquí l’argument del partit va donar un gir, els de Lleida van canviar el xip i al segon quart els hi encaixaven un parcial de 6-22 que els col·locava amb avantatge en el marcador.
El partit arribava a la mitja part amb un resultat de 44-59 favorable als de cappont, que a la represa del partit van sortir amb gran actitud. Aquest comportament va propiciar una bona circulació de la pilota que els va permetre marxar en el marcador i aconseguir la seua tercera victòria davant d’un bon equip.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, MINI. Guarda el enlace permanente.