RODRIGUEZ 23 TERSA 4
PARCERISA MELCION
CODINA 3
CATALAN

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la segona derrota en aquesta competició al caure a la pista del CB Tremp en un partit en que els de gris van sortir molt endollats i van començar manant al marcador, arribant al final del primer quart 13-20.

Un bon inici en el segon quart va permetre als de vermell retallar distàncies i arribar a la mitja part 36-34.

El partit estava sent molt igualat, però a la represa, un parcial de 12-2 en cinc minuts, va fer que els locals marxessin del marcador i arribessin al darrer quart 54-45.

Tot i això, els de gris no es van fer enrere i van mostrar una gran actitud per a remuntar el partit però no es va aconseguir i va acabar 79-66.