TORRUELLA PASAMON
PLANELLA ESQUERDA 3
MARTINEZ 9 MOYA 2
SALCEDO 13

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la primera derrota d’aquesta temporada al caure a la pista del CB Alpicat en un partit en que als visitants els va costar entrar-hi i això va fer que el matx comencés amb un parcial de 6-0 pels de casa. Arribats aquest punt, els de gris es van ficar les piles, van augmentar la intensitat defensiva i van remuntar, arribant al final del primer període 12-15.

La igualtat va seguir en aquest segon quart, es van millorar percentatges i l’Alpicat se’n va anar al descans guanyant per un punt, 32-31.

A la represa, un parcial d’11-2 pels de vermell van deixar molt tocats als de Cappont, que solament van poder anotar tres cistelles en aquest període i que es va veure obligat a jugar a remolc durant el darrer quart sense poder aconseguir la remuntada.