SÈNIOR MASC. J/2. SICORIS VERMELL 74/65 BAG AGRAMUNT.

Nova victòria del Sicoris Vermell enfront d’un rival complicat com és el BAC Agramunt.

PUIG 9

Els de Lleida van poder obrir escletxa des de l’inici del partit, un atac fluït i amb transicions ràpides permetia anotar amb facilitat als locals i acabar el primer període 10 punts per sobre (25-15). En el segon període els d’Agramunt van escurçar diferències, però un parcial de 7-0 en pocs segons tornava ampliar la diferència als 10 punts. Al descans els de vermell manaven per nou punts en el marcador (45-36). A la represa, els de blau van ser més intensos en defensa, i això es va notar en el marcador, ja que els nois de Sicoris van baixar en anotació i el partit es va ajustar al finalitzar el quart (54-51). Però en l’últim període, els de casa van tornar a augmentar el ritme i els visitants no van poder seguir-lo, al finalitzar el resultat va ser 74-65.

Victòria que serveix als de Sicoris per encarar amb confiança el primer desplaçament de l’any al camp del CB Bellpuig.