JUNIOR NIV. A. ROCA BORRÀS CAPPONT 66/53 CB MOLLERUSSA BLANC.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la segona victòria d’aquesta temporada al derrotar al CB Mollerussa.

SALCEDO 16

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la segona victòria d’aquesta temporada al derrotar al CB Mollerussa en un partit que va estar força igualat fins a la mitja part, els de gris intentaven obrir una escletxa al marcador però ràpidament els visitants responien. D’aquesta manera s’arribava 32-27 al descans.

A la represa els de casa van endurir la defensa i van poder córrer amb més facilitat, un fet que els va permetre arribar al darrer quart 53-39. Els locals van saber mantenir la distància i es van endur l’encontre per 66-53.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.