JOSE GILART 2
TORN 9
PINTO
TOMAS

Els de Cappont van començar portant la iniciativa amb un primer parcial de 0-7 en només 3 minuts, però després d’un temps mort els locals van entrar al partit i van aconseguir anotar 21 punts en el que restava del primer període.

Desordre dels visitants en atac i mals balanços defensius permetien als de Tremp ampliar diferències per marxar al descans amb 14 punts d’avantatge.

A la segona meitat, el Cappont va mostrar una cara més competitiva i va augmentar la intensitat defensiva, fet que els portaria a reduir les distàncies al marcador i situar-se només 5 punts per sota a falta de 2 minuts.

Però una excel·lent gestió de les situacions finals i un encertat Bresco, autor de 30 punts, acabarien fent que la victòria es quedés a casa.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.