TERCERA CAT. J/1. LA SALLE MANRESA B 70/62 ROCA BORRÀS CAPPONT

El ROCA BORRÀS CAPPONT s’estrena en la competició amb una derrota a la pista de la Salle Manresa en un partit que va estar marcat pel tercer quart.

PERAIRE 3

El partit estava sent molt igualat, però a la represa, un parcial de 15-0 en tres minuts, va fer que els locals marxessin del marcador i arribessin a col·locar un màxim avantatge de 17 punts.

Tot i això, els de gris no es van fer enrere i van mostrar una gran actitud per a remuntar el partit però no hi van ser a temps i van acabar sumant la primera derrota de la temporada.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.