DAGO 5 CABEZAS 6
BARRULL 6 BORDES
TORN MINGUELL
PUIG 3

Debut amb victòria del Sicoris Vermell en un partit que es va decidir en l’últim període.

Partit amb un inici molt igualat, ningun dels dos equips imposava un ritme clar, i l’intercanvi de cistelles era constant, al final del primer quart avantatge de 2 punts per als de Tàrrega (13-15). En el segon parcial, els visitants van aprofitar la fluixa defensa dels de vermell per obrir una escletxa de 10 punts, però els de casa van reaccionar deixant el marcador en 27-33 al descans. En la represa l’actitud en defensa va canviar, i tot i no estar encertats en atac, els de Sicoris reduïen a 4 punts el desavantatge (37-41). L’últim quart va ser pels de casa. La intensitat defensiva es va mantenir, i en atac, van estar molt encertats des de la línia exterior, anotant 6 triples en l’últim període i obrint una escletxa de 18 punts. Un triple en l’últim segon dels nois de Tàrrega va deixar el marcador en el definitiu 64-49.

Bon inici dels de vermell, que ara descansaran en la jornada següent i tindran més temps per preparar el següent partit.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.