JON DIAZ ROQUÉ 2
JORDÀ BELLET 6 RIBES 6
KEVIN FERNANDEZ 20 SANS 2
GENÍS GAY 19

Els dos equips dels barris de Lleida s’estrenaven en la primera jornada de la lliga al pavelló municipal de Cappont. Partit en el qual el ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS ha sortit amb moltes ganes de jugar a bàsquet després de quedar-se amb un mal sabor de boca la setmana passada. Els de cappont començaven dominant el partit aprofitant l’encert i una molt bona defensa per part de tots els jugadors, arribant a la mitja part amb un 56-8 a favor. No obstant, la segona part no ha acabat de tenir un clar dominador, els de Pardinyes han començat a ensenyar el bon bàsquet que saben fer i han plantat cara als locals, aconseguint perdre el parcial de la segona part per només 7 punts (31-24).
Al final del partit el resultat ha estat de 82-32 per als locals, que s’emporten la primera victòria de la temporada a la seua pista i es col·loquen primers de grup.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, MINI. Guarda el enlace permanente.