CADET. FASES. ROCA BORRÀS CAPPONT 64/14 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES LLEIDA NEGRE.

Primer partit de les segones fases de promoció disputades a Tremp entre Roca Borràs Cappont i Pardinyes.

TOMAS 5 DA SILVA

Primer partit de les segones fases de promoció disputades a Tremp entre Roca Borràs Cappont i Pardinyes. Els locals van començar imposant un ritme molt elevat en atac que els permetria generar situacions d’avantatge per finalitzar en transició. En defensa van saber protegir la seva cistella obligant als de Pardinyes a tirar des de la línia de 6’25 que anotarien 3 triples en els primers 10 minuts. Al final del primer període el resultat era de 34-9.

Els visitants es van intentar apropar al marcador però la resta de partit va seguir un guió força similar fins que s’acabaria tancant marcador a principis del tercer quart.

A la tarda, els de Cappont encara haurien de jugar contra Bellpuig el partit decisiu per saber a quin grup els hi tocaria competir.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, CADET, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.