C.T. SÈNIOR MASC. FINAL A4. TALLERS GERALE CEP VALLFOGONA 67/53 SÍCORIS.

Crònica del Sicoris en la semifinal de la categoria contra el Vallfogona:

JORNADA: Final a 4 (semifinal) CATEGORIA: C.T. SÈNIOR MASC. B
EQUIP LOCAL Tallers Gerale CEP Vallfogona
EQUIP VISITANT SICORIS
ARBITRE: Sr. Rue, M.

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
Tallers Gerale CEP Vallfogona 13 20 17 17 67
SICORIS 6 14 18 15 53

 

EQUIPS
Tallers Gerale CEP Vallfogona SICORIS
PASCUAL 2 FIGUEROLA
PRAT 26 GUIU 2
SEGARRA 18 GRAU
CAMACHO VIVO 8
ROBLES, J.A. GISBERT
MATEU BARRULL 9
BORDA 2 RIBERA 2
AIGE GARCIA 14
ROBLES, D. SALCEDO 8
MENDEZ 5 PUIG 8
BLANCH 9 DAGO 2
CASALS 5 TORN

 

Derrota del Sicoris en la semifinal de la categoria contra un Vallfogona que va plantejar molt bé el partit i va impedir als de vermell fer el seu joc amb comoditat.

Un partit amb un inici travat, cap dels dos equips aconseguia anotar i costava trobar situacions clares de cistella, però en un bon final de quart, els de Vallfogona van aconseguir obrir una petita escletxa. En el segon quart, la tònica va seguir igual, els nois de Lleida els costava dominar el rebot i les segones opcions els feien molt mal. A la mitja part la diferència era de 13 punts favorables a l’equip que jugava de local. En la represa es va veure un intercanvi de cistelles, on cap dels dos equips va dominar i es va arribar a l’últim quart amb el Vallfogona mantenint la distància que portava. Al inici del darrer quart, el Sicoris es va situar a menys de 10 punts, però va ser de forma momentània, un Vallfogona molt seriós no va perdre en cap moment la cara al partit i ràpidament va tornar a obrir escletxa, per deixar el partit sentenciat amb el resultat final de 67-53.

Tot i la derrota, el Sicoris, tanca la temporada amb bones sensacions, arribant a una final a 4 guanyant partits de molta dificultat i deixant endarrere equips amb nivell. Gran temporada del Sicoris.

IMG-20180526-WA0012.jpeg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.