FINAL A4. JÚNIOR ROCA BORRÀS CAPPONT.

Cròniques de les semifinals i la Final on el  júnior del Roca Borràs Cappont es proclama campió del campionat Júnior Masculí de Lleida.

SIERRA 16 ALBAS 14

El júnior del Roca Borràs Cappont passa a la final guanyant al Portavet Binefar 00 per 62 a 51. Els del barri de Lleida van fer molt bona feina per endur-se la victòria. L’inici del partit era per als de verd, fent un parcial de 0-5 i on els de Cappont van perdre pilotes i van estar fluixos en defensa. Tot això va durar fins al minut 5 on el Cappont anotava la primera cistella i encadenava un parcial de 9-0 a favor i acabava el quart amb 3 punts de marge. La clau va ser el segon quart, els de Cappont van pujar una marxa en defensa i van estar molt encertats des de la línia de 3 punts, fent un parcial de 22 a 13. A la segona meitat, tot va estar molt igualat, els de Cappont van aguantar molt bé els darrers 20 minuts amb la diferencia positiva acumulada de la primer meitat fins al final del partit.

PUIGGROS 21 SIERRA 12

El júnior del Roca Borràs Cappont es proclama campió del campionat Júnior Masculí de Lleida després de guanyar per 60 a 69 al CB Cervera Mobel Linea. La primera meitat va estar molt igualada, els de Cervera aprofitaven la seva superioritat física al rebot ofensiu i treien moltes segones opcions per poder anotar. Els de Cappont anaven millorant conforme avançava el partit en l’aspecte defensiu i en atac trobava bones seleccions de tir, transicions ràpides i bones acciones de 1×1. Al tercer quart, els de Cappont van fer un pas endavant i no van concedir tantes segones opcions al rival, es van ficar molt seriosos en el rebot defensiu i en atac seguien molt bé, anotant des de la línia de 3 punts i bon joc col·lectiu. Acumulant d’aquesta manera una diferència al marcador de 13 punts. Finalment els de Cervera ho van intentar però ja era massa tard, els de Cappont seguien a la feina i no van donar cap opció d’apropar-se al marcador.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.