SÈNIOR MASC. J/26. ROCA BORRÀS-CAPPONT 66/49 GERB BASQUET .

Crònica de la vint-i-sisena jornada del Sènior Roca Borràs en el seu darrer partit de la Temporada;

MATEU:3

El ROCA BORRÀS-CAPPONT tanca la temporada amb victòria desprès de derrotar al Gerb Bàsquet en un partit que va començar molt de cara pels de casa, sortint molt intensos darrera i amb les idees molt clares davant, aconseguint un parcial de 19-4 al primer quart.

Al segon quart els de la Noguera van començar a millorar percentatges i es van arribar a col·locar a tan sols 3 punts (22-19), però els locals van poder finalitzar el quart amb un parcial de 7-0 i arribar a la mitja part 30-21.

A la represa els de casa van tornar a mostrar una gran defensa i van aconseguir marxar del marcador 48-32. I durant el darrer quart van saber mantenir les distàncies i així endur-se el darrer partit de l’any.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.