PUIG HERVAS 2
DAGO 4
TORN 6

Victòria del Sicoris en el penúltim partit de la lliga regular.

El partit va començar molt igualat, els visitants aconseguien trobar cistella amb certa facilitat gràcies a un bon ritme ofensiu i les seves ràpides transicions, però els de vermell no deixaven que s’obrís escletxa. Tant era així que a la mitja part la diferència era de tant sols 4 punts a favor dels d’Artesa de Segre (22-26). En la represa, els locals van ficar una marxa més, van començar a anotar amb més fluïdesa, la qual cosa feia que s’arribés al definitiu període amb els nois de Sicoris un punt per sota (39-40). En el definitiu quart, els de Lleida van mantenir més la calma que els seus rivals, van realitzar una gran defensa, que va deixar als visitants amb 8 punts i sense opcions de lluitar per la victòria en els minuts finals.

Queda un partit de lliga en el que es decidirà quin serà el rival en els play-off.