FERRER: 4 PUIG: 4
PIÑOL: 22 LACAMBRA: 16
AGUILO: 11 V.SIERRA: 8
BLANCH: 15 BOLDÚ: 2

El Roca Borràs-Cappont suma una nova derrota al caure a la complicada pista del CEP Vallfogona en un partit que va començar molt de cara pels de gris, que van saber aprofitar un mal inici local per obrir una primera escletxa al marcador 7-19 però que ràpidament va ser contrarrestada pels de negre finalitzant el quart 20-23.

El segon quart va ser força igualat, primer van ser els locals els que van tenir la iniciativa i buscaven marxar del marcador però els de Cappont van resisitir i gràcies a un bon final de període se’n van anar a la mitja part 39-41.

El tercer quart va ser un allau ofensiva per part local, es van enfilar fins als 37 punts, guanyant el parcial 37-20 i arribant al darrer quart 76-61, deixant les coses molt difícils pel Roca Borràs Cappont, que tot i això va seguir competint fins al final i oferint una imatge més que digna tot i el resultat final.