BIELSA 3 GARCIA 7
SABES 6 PUIG 2
DICP 8 DAGO 8
RASO 2 TORN 3

Retrobament del Sicoris amb la victòria, després de guanyar un partit molt sofert.

El Molt bon inici dels visitants, una gran defensa i unes ràpides transicions obrien una escletxa d’11 punts al marcador, però els de casa es van refer ràpid, i van disminuir diferències al arribar al final del primer quart (17-20). El segon període va ser un intercanvi de cistelles, on els de vermell van sortir perdent, i els de local van aconseguir reduir més la diferència, deixant el marcador 34-35 a la mitja part. La represa va ser clara pels de Binefar, una defensa zonal frenava els atacs dels de Lleida que no aconseguien anotar, en canvi els de casa aprofitaven aquest desencert per avançar-se en l’electrònic i arribar a l’últim període 5 punts amunt (49-44). En el definitiu quart, el Sicoris va tornar a ser segur en defensa, la qual cosa els va servir per capgirar el marcador en l’últim minut de joc i emportar-se la victòria per 55-58.

Amb aquesta victòria el Sicoris es classifica matemàticament pels play-off i faltarà decidir amb qui s’enfronta.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.