JÚNIOR MASC. J/5. ROCA BORRÀS CAPPONT 79/55 PORTAVET 00 BINEFAR.

Crònica de la cinquena jornada del Júnior Roca Borràs Cappont, aquesta victòria els dona el passi a la Final a 4 en quedar segons de grup:

SIERRA 15 IBARZ

El júnior de Roca Borràs Cappont guanya al Portavet Binefar per 79 a 55. Partit molt treballat dels de Cappont, molt concentrats i amb molta energia des de l’inici del partit. Deixant clar com anava a ser el encontre al primer quart on el Cappont va acumular una diferencia positiva de 10 punts al marcador que aniria augmentant quart a quart gràcies als atacs ràpids en contraatac i a les bones defenses. A més a més, el Cappont va estar molt encertat des de la línia de personals i va saber jugar en tot moment del partit.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.