GARCIA 6 CASTAN 8
PUIG 4 PLA 9
DAGO 2 RIASOL
TORN PUEBLA

Nova derrota del Sicoris a casa, contra un Agramunt que va dominar en la segona meitat.

El partit va començar força igualat, cap dels dos aconseguia obrir escletxa, i un parcial de 9-4 per als de casa deixava un punt a munt als de vermell al final de primer període. En el segon, els d’Agramunt van dominar el intercanvi de cistelles, i van poder obrir una petita escletxa de 5 punts al descans. La represa no va tenir color, els nois de Sicoris van deixar de ser agressius, tant en atac com en defensa. Reflex d’això, la primera falta dels locals va ser a l’últim minut del tercer quart. Finalment els visitants van aprofitar aquesta desconnexió dels de Sicoris per acabar imposant-se pel marcador final de 33-54.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.