MARIN: 5 I.SIERRA: 14
MARIN: 13 BOLDÚ: 4
REPISO: 3 CARRERA: 8
RINCON: 4 V.SIERRA: 5

El Roca Borràs Cappont cau a la pista de l’Alpicat després de realizar un partit força complet i molt seriós. Tot començava força de cara pels de gris que volien portar el ritme del partit i aconseguien estar per davant durant els primers minuts fins que els de casa es van endollar.

S’arribava al final del primer quart amb empat a 20.

Al segon quart va ser al revés, van ser els de vermell els que volien marxar del marcador (es van arribar a col·locar 34-29) però els visitants quan semblava que havien de passar per un mal moment van encadenar un seguit de cistelles que els va permetre arribar a la mitja part 35-38.

A la represa el bon joc va seguir, els de Cap-pont van aconseguir un màxim avantatge (49-55) però aleshores es va encaixar un parcial de 12-0 que va fer que s’arribés al darrer període 61-55.

Durant aquest últim quart el Roca Borràs Cappont va intentar per tots els medis la remuntada però els d’Alpicat van demostrar que a casa són un rival molt fort i es van endur la victòria per 76-69.