FEIXA: 4 RUIZ: –
AUMEDES: – CULLERES: 8
FEIXA: –
FEIXA: 5

El CB Sicoris cau davant del CB Mollerussa en un partit que va començar molt de cara pels de vermell ja que van sortir amb molta intensitat darrera i molt endollats davant, castigant el balanç defensiu dels de Mollerussa. Així doncs, s’arribava al final del primer quart amb un avantatge de 10 punts pels de la Bordeta (9-19). Durant el segon quart, les coses semblaven que seguirien la mateixa dinàmica del quart anterior, però els de casa van reaccionar i gràcies a un seguit de cistelles seguides aconseguien reduir la distància a 7 punts en acabar la primera meitat.

A la represa tot va canviar, un Sicoris més cansat, acusava la gran intensitat mostrada a la primera meitat i es veia superat una vegada i una altra fins que els de casa van poder capgirar el marcador i van poder marxar de 10 punts (49-39) en acabar el tercer quart.

El darrer quart no va tenir massa història, els visitants intentaven reduir distàncies però ràpidament els de blau ho contrarestaven amb un parell de cistelles. Al final victòria pels de casa 61-50.