INFANTIL MAS. J/10. ROCA BORRÀS CAPPONT 71/52 CERVERA MOBEL LINEA.

Desena Jornada del Infantil Roca Borràs Cappont:

JORNADA: 10 CATEGORIA: INFANTIL MAS
EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT                                                           CERVERA MOBEL LINEA

ROGER SABATÉ 10 BONJOCH

Victòria del ROCA BORRÀS CAPPONT davant el CERVERA MOBEL LINEA. Els dos equips van entrar al matx amb una alta pressió defensiva que dificultava molt els atacs, tan es així que ràpidament ambdós equips de seguida van entrar al bonus. Poc a poc cappont va anar obrint una escletxa al marcador fins a establir un +10 a la fi del primer quart. Una distancia que es mantindria fins a la mitja part. A la represa però els nois del barri de Cappont van sortir molt més endollats tant en defensa amb un gran joc d’ajudes i en atac amb un encert força superior al inicial tan es així que el marcador va marxar als 30 punts de diferència, Cervera però no abaixà els braços i va arribar a posar-se a 13 punts a falta de 7 minuts per al final del matx, el Cappont però no s’arronsà i aconseguir mantenir la diferencia al seu favor fins arribar al 71-52 final.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.