CULLERES: 23 FONTOVA: 5
DOMINGUEZ: –
PIJUAN: 6
RIBALTA: –

El CB Sicoris suma la primera victòria en aquesta segona fase al derrotar al CB Bellpuig en un partit que va començar dominant els locals, que amb un bon inici gràcies a una dura defensa van aconseguir marxar 15-8 al primer quart.

Al segon va ser al revés, van ser els visitants els que van endurir la defensa i als de vermell els costava trobar opcions clares de cara a cistella. S’arribava a la mitja part amb empat a 24.

A la represa els locals van sortir com a l’inici de partit, molt centrats darrera i amb gran encert davant, que els permetia tornar a ficar-se per davant i arribar 38-31 al darrer quart. Aquest va començar amb un intercanvi de cistelles, però ràpidament els de taronja van reduir distàncies fins a tornar a empatar el partit a 44. Va ser llavors quan els de casa amb 3 minuts van aconseguir un parcial de 15-0 i van sentenciar el partit.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.